O nama

STEEL-FORM D.O.O. je osnovan u maju 2018 razdvajanjem dijela proizvodnje od kompanije IRON TECH D.O.O koja posluje u Čelincu (Bosna i Hercegovina) od kraja 2010 godine.


Dinamična i mlada kompanija sa konsolidovanim znanjem u mašinskoj obradi metala, kompanija koja zapošljava kvalifikovane radnike specijalizovane za proizvodnju širokog spektra proizvoda.


Steel-form sa svojim sjedištem u Čelincu ( Bosna i Hercegovina) posluje u vlastitom proizvodnom prostoru koji se prostire na preko 2000 m².


Kompanija ima za cij isporuku kvalitetnih proizvoda i poštovanje vremenskih rokova kako bi ispoštovali naše klijente.


Isporuka gotovih proizvoda iz našeg proizvodnog pogona prema klijentima kako u zemlji tako i u inostranstvu odvija se na sedmičnom nivou, pomoću transportnih kompanije sa kojima STEEL-FORM saradjuje.


STEEL-FORM teži da cijenovno i kvalitetom svojih proizvoda i usluga bude konkurentan na Evropskom i svjetskom tržištu.


Misija naše kompanije jeste da obezbjedimo širok spektar kvalitetnih usluga te vrhunski kvalitet naših proizvoda. Težimo uspostavljanju evropskih standarda poslovanja u oblasti obrade metala. Orjentisani smo da kroz kontinuirano unapređenje kvaliteta ponude i opreme zadovoljimo očekivanja naših klijenata.

Naša misija se ogleda u uspostavljanju dugoročnog povjerenja kupaca, saradnika te kvalitetnih poslovnih odnosa sa našim partnerima kao i dobrobit zaposlenih u kompaniji, njihovo usavršavanje i napredovanje.

Naša vizija je da budemo kompanija koja posluje u korak sa vremenom koje dolazi.

Da budemo kompanija koja postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja tako i u oblasti investicija.

alt

Steel Form

d.o.o.